Vinkjeller


Vi har egen temperaturkontrollert vinkjeller på Hallingstuene.

I dag har vi nesten tusen forskjellige titler og årganger på vårt vinkart, og nærmere 5000 flasker på huset og vi utvider stadig.

Her er det noe for alle ganer. Spør gjerne vår vinkelner om anbefalinger til deres meny.

 

Vårt satsingsområde har hovedsakelig vært Frankrike, med Bordeaux og Bourgogne i spissen.

Vi har vært så heldige og få viner i forskjellige årganger fra de beste produsentene i verden, som er noe vi er stolte over og kunne tilby. Men du finner også mye annet godt fra andre land på vårt vinkart.

 

Vår vinkjeller er ikke så stor, men ønsker du en liten tur i vinkjeller for en aperitiff eller bare for å se utvalget, så gjør vi mer enn gjerne det om tiden tillater det.

 

Vi har de siste årene også mottatt utmerkelser for vårt vinkart fra det anerkjente amerikanske vinmagasinet Winespectator. De gir utmerkelser til de restaurantene som har eksepsjonelle vinkart. Denne kåringen kan sammenlignes med Guide-Rouge (Michelin Guiden) i matens verden. De legger vekt på antall titler, årganger og ikke minst at vinene som er på kartet skal kunne stå til maten som blir servert.

 

I 2008 fikk vi utmerkelsen ”Best of Award of Exellence” som er den nest høyeste utmerkelsen de gir ut. Det er per i dag ingen i Norge som har fått tildelt den høyeste utmerkelsen av Winespectator, mens det er 15 restauranter i landet som fikk Best Of Award of Exellence.

                                                                                                           

Ønsker du mer informasjon om Winespectators utmerkelser finner du det her: www.winespectator.com


Designet av Geilo Trykk og Reklame     Bygget med WideCMS Express fra BeWide Technologies     Publisert med WideCMS 4