Berit og Frodes filosofi

På Hallingstuene serverer vi hovedsakelig vilt baserte retter som har en ærlig smak.
Dette er en stor del av Frode og Berits filosofi.
Vi ønsker ikke å skjule smaken av hovedråvaren
ved å tilberede den for mye eller tilføre den for mye av andre smaker.

Rene og gode smaker er viktig for oss.

Vi reiser av og til med hele vår betjening utenlands, og spesielt da Frankrike, maten og vinens mekka, for å få inspirasjon til nye retter og kombinasjoner.  

Fire til fem ganger i året bytter vi vår a la carte meny. Men mange av våre viltretter har blitt klassikere som vi ikke kan bytte ut. Etter 20 års drift av Hallingstuene har vi sett hva våre gjester ønsker, og det er de klassiske viltrettene med gode kremete sauser.

 

I tillegg er vi stolte over og kunne tilby tradisjonsmat fra gode lokale leverandører. Vi tilbereder blant annet smalahove, en nydelig røykt kjøttpølse fra Skåra Gård og vi lager vårt eget pinnekjøtt til julen.

På sommeren får vi de flotteste urtene fra Gerd Åsberg på Dagali.

En del av spesialitetene tilbereder vi på etterspørsel, og er ikke listeført i vår meny.

 

Vi ønsker ikke å utgi oss for og være en gourmet restaurant, men et mat og vinhus av god kvalitet.

 

Frode & Berit med stab håper dere får et smakelig måltid, og at opplevelsen står til forventningene.

 

God apetitt!!

Designet av Geilo Trykk og Reklame     Bygget med WideCMS Express fra BeWide Technologies     Publisert med WideCMS 4